Dok ste na odmoru, na ovom prekrasnom otoku, iskoristite priliku i unajmite brod te sa svojom obitelji ili prijateljima i provedite nezaboravno vrijeme u istraživanju nenaseljenih otočića, sakrivenih pitomih uvala i plovidbu uz divlje, nepristupačne hridi. Organizirajte svoj dan odmora, bez žurbe, bez gužve, napravite svoj originalni piknik uz šum valova, pjesmu cvrčaka, možda na nekoj usamljenoj plaži, koja će postati samo Vaša. Zvuči dobro? Ovaj savršeni odmor je bliže nego što mislite! 

SPORT MARE 5

Maksimalan broj putnika: 6
Dužina: 5 m
Širina: 2,07 m
Motor: Yamaha 5 KS
Tank: 12,50 l
Brzina: 6 Mph
Oprema: tenda, sidro, prsluci
 
Cijena / dan
Cijena po broju dana 01.04. / 01.12.
1-2 dana 70,00 € / 527,41 kn
3-6 dana 65,00 € / 489,74 kn
7+ dana 60,00 € / 452,07 kn

Plastična pasara idealni je izbor za obitelji koje žele uživati na kratkim izletima, istraživati obalu i provoditi vrijeme za kupanje zajedno u novim i neotkrivenim uvalicama. Ima dovoljno prostora da se može boraviti na njemu, a u dodatnoj opremi su i stepenice za more, te za kupanje nije neophodno pristajanje uz obalu. Lagan je za upravljanje i manevriranje, pa će zadovoljiti i manje iskusne vozače brodica.

Depozit za brod je 100 €ura. U cijeni je uključeno osiguranje broda i putnika.

Unajmljivanje broda uključuje kratku obuku, provjeru stanja i inventara broda, savjete vezano za vremensku prognozu i mapu. Brod se dobije sa punim spremnikom goriva, i gorivo je uključeno u cijenu. Unajmljivanje u pravilu je od 09:00h u jutro, a završava u 18:00h završnog dana korištenja broda. Naravno da smo fleksibilni sa ovim vremenskim ograničenjima, te se možemo prilagoditi drugačije prema prije dogovorenim satnicama. Pri preuzimanju broda, provjerava se stanje broda i inventara. 

Sljedeći
AQUAMAR