Big Game Ribolov

Minimalni broj osoba1
Maksimalan broj osoba5
Cijena po osobi450,00 € / 3.390,52 kn
Vrijeme polaskarani jutarnji sati
Vrijeme povratkaranii popodnevni sati
Uključujeručak, skiper, pribor za ribolov
Popust za grupe i djecuda, za 3 i više ljudi
 
 

Istočna obala Jadranskog mora, zbog svoje velike razvedenosti, sa preko 1000 otoka, sa 200tinjak hridi, stvara izuzetno dobre uvjete za razvoj i obitavanje velikog broja riba. Tako je u Jadranskom moru do sada zabilježeno preko 400 vrsta morskih riba, što iznosi 70% poznatih vrsta riba iz Sredozemnog mora. Ljudi uz more, a posebno na otocima, od pamtivijeka su se bavili ribarstvom kao glavnim izvorom prehrane. Kroz stoljeća su se razvile vještine ribolova, ali i sami alati za ribolov se razvijaju. 

Za ovaj dnevni izlet je potrebna dozvola za ribolov, koja se jednostavno rješava. Na ovaj izlet se kreće u rano jutarnjim satima. Ako ste ribič sa iskustvom, možete ponijeti vašu „sretnu“ opremu. U slučaju da je nemate, mi vam osiguravamo pribor za lov ribe. Ako niste nikad bili u ribolovu, morate znati da se tehnika brzo savlada. U ribolovu često vrijedi uzrečica „početnička sreća“, tako smo sigurni da će svatko imati sreće na ovom izletu. Ako već imate iskustva, onda znate kakav terapeutski učinak ima ovakav izlet na svakog čovjeka. Koju poziciju će se odabrati za ribolov, ovisi o vjetru. Potpuno povjerenje imajte u vašeg kapetana. Big game traje kroz jutro, a poslije ribarenja se radi pauza za ručak koji je uključen u ovaj izlet. Mogućnost, i poseban užitak je pripremanje i uživanje u ribi koju ste ulovili kroz jutro. Poslije ručka je osvježenje u kristalno čistom moru. I povratak u rano popodnevnim satima.

Ovaj izlet vraća nas našem iskonu, kada se čovjek borio da se sam prehrani. Ponos kao i drugi osjećaji koji vas preplavljuju kada se vraćate iz ovoga izleta je ono zašto ste i bili na njemu. A ribarske priče, nositi ćete uvijek sa sobom! 

Program:

Polazak u ranojutarnjim satima. 

Ribolov i kasnije ručak.

Povratak u rano popodnevnim satima.