Dok ste na odmoru, na ovom prekrasnom otoku, iskoristite priliku i unajmite brod te sa svojom obitelji ili prijateljima i provedite nezaboravno vrijeme u istraživanju nenaseljenih otočića, sakrivenih pitomih uvala i plovidbu uz divlje, nepristupačne hridi. Organizirajte svoj dan odmora, bez žurbe, bez gužve, napravite svoj originalni piknik uz šum valova, pjesmu cvrčaka, možda na nekoj usamljenoj plaži, koja će postati samo Vaša. Zvuči dobro? Ovaj savršeni odmor je bliže nego što mislite! 

CAP CAMARAT 750

Maximalan broj putnika: 12
Dužina: 7,5 m
Širina: 2,8 m
Motor: Yamaha 225 KS
Kapacitet tanka: 265 l
Oprema:: tenda, rezervni tank, radio, prsluci, gps, sidro
 
Cijena / dan
Cijena po broju dana 01.01. / 01.12.
1-2 dana na upit kn
3-6 dana na upit kn
7+ dana na upit kn

Cap Camarat je vrlo popularan gliser idealan za obiteljske izlete ili zabavu sa prijateljima. Jaki vanbrodski motor omogućuje kratko vrijeme putovanja do bližih odredišta i ugodnu vožnju za veće udaljenosti. Ima dovoljno prostora da se može boraviti na njemu, a praktično je što ima i stepenice za more, te za kupanje nije neophodno pristajanje uz obalu. Pramac broda je prilagođen kao sunčalište. Ovaj izvrsni brod lagan je za upravljanje, ipak zbog jakog motora, preporuča se za osobe sa većim iskustvom u upravljanju brodom da užitak na njemu bude potpun. Depozit za brod je 500 €ura, a u cijeni je uključeno osiguranje broda i putnika.

Za iznajmiti brod je potrebno imati valjanu dozvolu za vožnju brodice. Unajmljivanje broda uključuje kratku obuku, provjeru stanja i inventara broda, savjete vezano za vremensku prognozu i mapu. Brod se dobije sa punim spremnikom goriva, i vraća se u istom stanju. Gorivo nije uključeno u cijeni najma. Unajmljivanje u pravilu je od 09:00h u jutro, a završava u 18:00h završnog dana korištenja broda. Naravno da smo fleksibilni sa ovim vremenskim ograničenjima, te se možemo prilagoditi drugačije prema prije dogovorenim satnicama. Brod također može biti dostavljen i preuzet na lokaciji koja Vama odgovara, i u tom slučaju se dostava posebno naplaćuje u ovisnosti o udaljenosti. Pri preuzimanju broda, provjerava se stanje broda i inventara.

Prethodni
  Kajak RTM
Sljedeći
SPORT MARE 5