Diving Blue Hole

Minimalni broj osoba3
Maksimalan broj osoba8
Cijena po osobi30,00 € / 226,03 €
Vrijeme polaskaprema dogovoru
Vrijeme povratkaprema dogovoru
Uključujevožnju brodom, instruktora, zaron
Popust za grupe i djecuza više zarona
 
 

Diving Centar sa certifikatima SDI i NAUI pruža visokoprofesionalne zarone, sa bogatom paletom različitih lokacija na kojima mogu roniti sve ronilačke kategorije. Područje otoka Korčule, poznato je po raznolikosti flore i faune i njegovih posebnih podvodnih formacija stijena. Sa ogromnim zidovima prepunim crvenim i žutim gorgonijama; mekim spužvama i koraljima, upotpunjeno šarenilom morskih životinja, čini ronjenje u Hrvatskoj interesantnim i uzbudljivim. Između mnogo čudesnih špilja i kanjona dostupnih za ronjenje na Korčuli, izdvajamo "Blue Hole" kao najpoznatiju i najomiljeniju. Večina lokacija nalazi se u neposrednoj blizini Diving Centra. Samo na par koraka od učionice, možete doživjeti vaše prvo iskustvo i toplim, mirnim i zaštićenim vodama, uz profesionalni i uvijek dobro raspoložen tim Diving Centra.

Ovaj izlet je predviđen za već iskusne ronioce koji imaju potrebne licence. Oprema za ronjenje nije uključena, ali ju je moguće unajmiti na licu mjesta. Cijena najma opreme je 30,00 eura. Uključena je vožnja brodom, i jedan zaron i sve skupa traje 2 do 3 sata. Nije uključena vožnja do Diving Centra, ali je možemo organizirati.

Vjerujemo da će te poslije ovog zarona željeti više. Biti će vam na raspolaganju osoblje Centra, koji poslije iskustva ronjenja, neće biti vaši vodići, već prijatelji.

Program:

Vrijeme polaska i povratka je po dogovoru.

Vožnja brodom i zaron.

Izlet traje 2-3 sata.