Dok ste na odmoru, na ovom prekrasnom otoku, iskoristite priliku i unajmite brod te sa svojom obitelji ili prijateljima i provedite nezaboravno vrijeme u istraživanju nenaseljenih otočića, sakrivenih pitomih uvala i plovidbu uz divlje, nepristupačne hridi. Organizirajte svoj dan odmora, bez žurbe, bez gužve, napravite svoj originalni piknik uz šum valova, pjesmu cvrčaka, možda na nekoj usamljenoj plaži, koja će postati samo Vaša. Zvuči dobro? Ovaj savršeni odmor je bliže nego što mislite! 

MARVEL 19

Maksimalan broj putnika: 6
Dužina: 5,5 m
Motor: Yamaha 115 KS
Tank: 90 l
Brzina: 30 Mph
Oprema: radio, tenda, sidro, prsluci
 
Cijena / dan
Cijena po broju dana 01.04. / 01.11.
1-2 dana 200,00 € / 1.506,90 kn
3-6 dana 195,00 € / 1.469,23 kn
7+ dana 190,00 € / 1.431,55 kn

Marvel 19 je klasični gliser, provjerene kvalitete, talijanskog proizvođača, vrlo dobrih maritimnih sposobnosti i lagan je za upravljanje. Ipak, s obzirom na jačinu motora, neophodno je imati dodatni oprez. Marvel  je popularan gliser kao za obiteljske izlete ili tako i za putovanje sa prijateljima. Jaki vanbrodski motor omogućuje kratko vrijeme putovanja do bližih odredišta i ugodnu vožnju za veće udaljenosti. Ima dovoljno prostora da se može boraviti na njemu, a praktično je što ima i stepenice za more, te za kupanje nije neophodno pristajanje uz obalu. Pramac broda je prilagođen kao sunčalište, a klupa za vozača može se pretvoriti u stol za piknik na brodu. Ovaj izvrsni brod lagan je za upravljanje, ipak zbog jakog motora, preporuča se za osobe sa većim iskustvom u upravljanju brodom da užitak na njemu bude potpun. Depozit za brod je 200 €ura. U cijeni je uključeno osiguranje broda i putnika.

Za iznajmiti brod je potrebno imati valjanu dozvolu za vožnju brodice. Unajmljivanje broda uključuje kratku obuku, provjeru stanja i inventara broda, savjete vezano za vremensku prognozu i mapu. Brod se dobije sa punim spremnikom goriva, i vraća se u istom stanju. Gorivo nije uključeno u cijeni najma. Unajmljivanje u pravilu je od 09:00h u jutro, a završava u 18:00h završnog dana korištenja broda. Naravno da smo fleksibilni sa ovim vremenskim ograničenjima, te se možemo prilagoditi drugačije prema prije dogovorenim satnicama. Brod također može biti dostavljen i preuzet na lokaciji koja Vama odgovara, i u tom slučaju se dostava posebno naplaćuje u ovisnosti o udaljenosti. Pri preuzimanju broda, provjerava se stanje broda i inventara. 

Prethodni
  BETINA 5
Sljedeći
VOYAGE 18