Dok ste na odmoru, na ovom prekrasnom otoku, iskoristite priliku i unajmite brod te sa svojom obitelji ili prijateljima i provedite nezaboravno vrijeme u istraživanju nenaseljenih otočića, sakrivenih pitomih uvala i plovidbu uz divlje, nepristupačne hridi. Organizirajte svoj dan odmora, bez žurbe, bez gužve, napravite svoj originalni piknik uz šum valova, pjesmu cvrčaka, možda na nekoj usamljenoj plaži, koja će postati samo Vaša. Zvuči dobro? Ovaj savršeni odmor je bliže nego što mislite! 

BETINA 5

Maksimalan broj putnika: 6
Dužina: 5 m
Širina: 1,95 m
Motor: Yamaha 25 KS
Tank: 25 l
Brzina: 18 Mph
Oprema: tenda, sidro, prsluci
 
Cijena / dan
Cijena po broju dana 01.04. / 01.11.
1-2 dana 100,00 € / 753,45 kn
3-6 dana 95,00 € / 715,78 kn
7+ dana 90,00 € / 678,10 kn

Mali plastični brod, hrvatske marke Betina je izvrstan za provesti dan na moru sa obitelji. Pogodan je za plovidbu na kraćim udaljenostima. Ima dovoljno prostora da se može boraviti na njemu, ali je vrlo lagan za upravljanje i manevriranje, pa će zadovoljiti i manje iskusne vozače brodica. Zbog svoje veličine i oblika, postiže veće brzine.

Depozit za brod je 200 €ura, a u cijeni je uključeno osiguranje broda i putnika.

Za iznajmiti brod je potrebno imati valjanu dozvolu za vožnju brodice. Unajmljivanje broda uključuje kratku obuku, provjeru stanja i inventara broda, savjete vezano za vremensku prognozu i mapu. Brod se dobije sa punim spremnikom goriva, i vraća se u istom stanju. Gorivo nije uključeno u cijeni najma. Unajmljivanje u pravilu je od 09:00h u jutro, a završava u 18:00h završnog dana korištenja broda. Naravno da smo fleksibilni sa ovim vremenskim ograničenjima, te se možemo prilagoditi drugačije prema prije dogovorenim satnicama. Brod također može biti dostavljen i preuzet na lokaciji koja Vama odgovara, i u tom slučaju se dostava posebno naplaćuje u ovisnosti o udaljenosti. Pri preuzimanju broda, provjerava se stanje broda i inventara. 

Prethodni
  AQUAMAR
Sljedeći
MARVEL 19